CarrielynnesWorld.com

Manis's Blog

Manis's Sweet Memories

www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws

Tuesday, July 18, 2006

CT & Datuk K'

Terjawab la sudah spekulasi orangramai tentang siapakah Prince Charming artis kesayangan kita Siti Nurhaliza. Datuk K memang lelaki bertuah yang dapat memiliki hati ct. Ct memang bijak membuat pilihan.. Datuk K quite good looking orangnya.. not bad.. bagi aku sesuai dengan siti yang penuh dengan kelembutan. Aku pun menumpang rasa gembira siti. Terpancar di wajah siti yang dia benar2 tulus menyintai Datuk K dan begitu juga Datuk K. Tak sabar nak lihat preparation siti menjelang perkahwinannya. Sungguh bertuah Siti!

Friday, July 14, 2006

Dalam Kenangan.

href="http://photos1.blogger.com/blogger/5252/3090/1600/Picture089.jpg">

All Because of you


Everything is different. There's no frame of a reference for the way I feel.But to look at your face Iam still amazed, I can't believe you're real.I can lie here forever just watching you sleep. Hanging on every breath that you breathe.

Friday, July 07, 2006

Dugaan Kehidupan

Tersenyum bila teringatkan cerita seorang teman lama yg meluahkan perasaan bila digoda oleh bosnye sendiri. Dia memang teman rapat saya sejak dulu lagi tapi saya masak sgt dgn pendiriannya dan kehidupannya yg bahagia bersama suami dan anak2 tercinta. Katanya "Bukannya sengaja aku nak jatuh cinta tapi... handsome giler.." guraunya satu petang kami berjumpa.Suaminya mmg bersifat penyayang dan caring orangnye.. inilah dugaan dlm perkahwinan. Teman saya ini memang cantik orang nya tak kurang sedikitpun berkerjaya punyai anak yg comel tapi masih anggun lagi. emm siapa je lelaki melihatnya pasti akan menoleh lagi..Tapi semua itu tak kemanapun kerana pegangan dan kekuatan ikatan perkahwinnya, godalah cara manapun dia tetap mempertahankan keukuhan perkahwinannya. Doakan Kebahagiannye yang berpanjangan baginye.AMIN

Thursday, June 29, 2006

Diam tidak semestinya menyepi......





Menyepi tidak bermakna melupakan kengkawanku yang di kasihi. Cuma sekarang ini aku teramat sibuk dengan tugasan di pejabat. Al-maklum la dah di tukar department... jadi orang sibuk la sekarang nih...

Berfikiran positif adalah strategi utama untuk berjaya.

Berhati-hatilah dengan permikiran kamu kerana ia akan melahirkan perkataan,
Berhati-hatilah dengan perkataan kamu kerana ia akan melahirkan perbuatan,
Berhati-hatilah dengan perbuatan kamu kerana ia akan melahirkan tabiat,
Berhati-hatilah dengan tabiat kamu kerana ia akan membentuk karakter kamu,
Berhati-hati dengan karakter kamu kerana ia akan menentukan destiny kamu,
Kegembiraan atau kedukaan.

Thursday, June 22, 2006

Semalam yang manis

Thursday, June 15, 2006

Sweet Memories...


Wednesday, May 31, 2006

Aku Bahagia....

Assalamualaikum...

Bestnye arini coz berjaya buat blog sendiri..he he time kacih la pada cute kerana mengajar aku buat blog ni... pada kengkawan sudi2 bertandang ke pondok buruk saya ini:-)